DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Reklameartikler

Reklameartikler, der skaber opmærksomhed

Vil du gerne bestille reklameartikler til din virksomhed, som du kan bruge, når du skal på messe, eller som du kan forære til dine medarbejdere eller dine samarbejdspartnere? Hos DAN-Reklame har vi alt inden for reklameprodukter.

Vores reklameartikler med logo spænder bredt. I vores sortiment finder du alt fra de mere klassiske produkter som kuglepenne eller notesbøger til de mere specielle produkter som eksempelvis tandbørstesæt eller isskrabere.Viser 303 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Få reklameartikler med dit eget logo på

Alle vores reklameartikler kan du bestille med din virksomheds logo på, og du kan bestille dem i større eller mindre antal. Reklameartikler med tryk er en god måde at udbrede kendskabet til dit brand på, og du kan vælge mellem et hav af forskellige produkter.

Bestil dine favorit reklameprodukter med logo her hos os. Så er du garanteret et professionelt produkt, som du med stolthed kan sende ud i verden - både på messe, som firmagaver eller noget helt tredje.

Reklameprodukter med lang levetid

Hos DAN-Reklame finder du et væld af forskellige reklameprodukter. Uanset om du vælger vores kalendere eller går med muleposer og læbepomader, er du garanteret produkter i høj kvalitet.

Netop en kvalitet i top er alfa og omega, når du køber dine reklameartikler. Produkter i en dårlig kvalitet kan hurtigt gå i stykker. Med dårlige produkter kan du således risikere at skabe en negativ effekt for din virksomhed, idet kunden får en dårlig oplevelse ved at modtage en reklamegave, der ikke holder.

Reklameartikler med logo spreder din virksomheds budskab

Hvilke produkter du vælger at få dit logo trykt på er ikke uden betydning.

Hvis din virksomhed går meget ind for miljøet, kan du med fordel vælge produkter i grønne farver for at signalere, hvilke værdier du lægger vægt på.

Har din virksomhed fokusere på økologi, vil det være et stort plus, hvis det fremgår af dine reklameartikler med tryk. Vælg for eksempel vores muleposer, der er produceret i økologisk bomuld. Det vil med garanti give en positiv effekt.

Vælg mange forskellige reklameprodukter for den optimale virkning

Kuglepenne, notesbøger og muleposer er oplagte valg, hvis du skal promovere din virksomhed på en messe eller til kundemøder.

Disse reklameartikler kan nemt drysses ud over din stand og kan købes ind til en net sum penge hos DAN-Reklame. Efter en samtale med en potentiel kunde kan vedkommende snuppe et reklameprodukt med hjem i tasken.

På den måde kan du med minimal indsats skabe opmærksomhed omkring dit brand. Kunden vil huske din virksomhed og jeres samtale.

Hvis du vil give din virksomhed endnu mere omtale, kan du med fordel overveje at købe produkter, der kan placeres rundt omkring i din virksomhed. Vælg for eksempel vores håndspritstander med logo eller læg vores små anti-stress-bolde rundt omkring på skriveborde.

Når I får gæster og kunder på besøg, vil de ubevidst huske jeres virksomhed, idet jeres navn kommer ind i hukommelsen.

En lille gave med en afgørende effekt

Hvis du har loyale kunder og gerne vil holde på dem, er det en oplagt idé at forære dem en lille gave som symbol på, at du værdsætter jeres samarbejde.

Hos DAN-Reklame har vi mange forskellige reklameprodukter, der egner sig til særlige anledninger. I vores sortiment kan du både finde lommelygter, højttalere, telefonholdere til små penge.

Du finder med garanti et produkt, der falder i god jord hos dine trofaste kunder og skaber glæde samtidig med, at din virksomhed promoveres.

Køb dine reklameartikler hos DAN-Reklame

Der kan være mange overvejelser, når du gerne vil vælge de rigtige reklameartikler til din virksomhed.

Hvis du har brug for at vende dine tanker eller er i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, er der altid hjælp at hente hos DAN-Reklame.

Vores venlige salgsafdeling sidder klar til at rådgive dig om alt fra tryk, farver, placering og produkter, så du kan brande din virksomhed på bedste vis. Du kan fange os på telefon 58 52 94 94 på alle hverdage i dagtimerne.

Har du spørgsmål til antal, priser eller lignende, er du velkommen til at skrive til os på mail dan-reklame@dan-reklame.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at give din virksomhed øget omtale og større værdi.


Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven