DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Drikkeflasker

Hos DAN-reklame finder du et væld af forskellige reklameprodukter. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af drikkeflasker.

Fælles for alle vores produkter er, at de er lavet i en solid og holdbar kvalitet, hvilket er afgørende, når du skal promovere din virksomhed.

Få mere viden om vores produkter herunder.
Viser 58 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.


Drikkeflasker med logo i høj kvalitet

Du kan vælge mellem forskellige stilrene designs til dine drikkeflasker. Vores vandflasker i plast med låg i rustfri stål fås i alt fra hvid til lyserød. Du kan med fordel vælge en farve, der matcher din virksomheds logo – det vil i den grad vise dine kunder, at der er tænkt over tingene.

Hvis din virksomhed lægger særlig vægt på bestemte kerneområder, er det også værd at tænke det med i farvevalget. Vælg for eksempel den grønne variant, hvis din virksomhed fokuserer på klima, miljø eller økologi – det vil med have positiv virkning.

Forkæl dine kunder med en drikkeflaske i unikt design

Hvis du har kunder eller samarbejdspartnere, der har været trofaste gennem en længere periode, er det altid en god idé at vise, du værdsætter jeres samarbejde.

En drikkeflaske med logo er en oplagt gaveíde, fordi det er noget, alle kan få glæde af.

Særligt vores drikkeflaske i stål vil skabe begejstring for enhver, der modtager den, fordi den er dobbeltvægget og derfor kan holde vand koldt i op til 24 timer. Samtidig kan den bruges til kaffe, te eller kakao, da den holder på varmen i 12 timer.

Flasken fås både i sort og stål – og så er den oven i købet miljøvenlig.   

Det behøver ikke at være dyrt at skabe opmærksomhed

Uanset om du vælger en drikkeflaske i stål eller plast, kan du på en simpel og billig måde promovere din virksomhed.

Hvis du forærer dine medarbejdere en drikkeflaske med tryk, kan de have den stående fremme på skrivebordet og have den med på farten, når de er ude i byen for at arbejde eller er til kundemøder. På den måde bliver dit firma altid brandet på en diskret, men god måde.

På samme vis vil din virksomheds navn komme ud til endnu flere mennesker.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Hvis du har brug for at vende dine tanker om tryk, logoplacering eller farvevalg, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail.

Du kan fange os på telefon 58 52 94 94 eller på mail dan-reklame@dan-reklame.dk.


 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven