DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Gravering

Gravering af logo
 Computerstyret gravering af logo på stål, glas, porcelæn, plast eller træ m.m.

Hos Dan-Reklame kan vi hjælpe med gravering af logo på stort set alle materialer, så som f.eks. logo på glas, porcelæn og træ. Vi som en af de eneste i branchen her i Danmark, det hele samlet i eget hus. Det betyder at vi har eget pakkeri, trykkeri, broderings- og graveringsværksted samt logistik løsning. Det giver vores kunder en enestående fleksibilitet i forhold til levering og leveringstid.


Lasergravering er en oplagt løsning til mange af de opgaver, hvor der ikke umiddelbart kan trykkes i serigrafi. Lasergravering er samtidig en mere permanent og holdbar løsning, der har været anvendt i industrien siden starten af 1970’erne. Siden har teknikken været i konstant udvikling og den giver stadig en masse spændende muligheder og alternativer.

Vores afdeling, hvor graveringen udføres, er hele tiden på forkant med udviklingen i faget – både med hensyn til materiel og software. Dét, og velkvalificerede medarbejdere, er måden at fastholde den høje kvalitet på – også når det gælder gravering af krystalglas m.m.


Hvad koster gravering?

Prisen på laser gravering af dit logo vil afhænge af antallet af graveringer, samt om der er tale om glas gravering, gravering i træ eller f.eks. gravering af firmalogo på kuglepenne.

Ønsker du et tilbud på gravering af logo på alt fra glas til stål så kontakt os uforpligtende for et tilbud.  

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven