DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Firmagaver


Her kan du finde gaver i forskellige prisklasser

 Gaver under 100 Gaver under 200 Gaver under 300 Gaver under 400 Gaver til 400 Gaver til 560 Gaver til 640 Gaver til 800 Gaver over 801


Vi er specialister i firmagaver og erhvervsgaver. Kontakt os uforpligtende og lad os hjælpe dig med at finde de optimale gaver til dit firmas medarbejdere og kunder.

Gaver til medarbejdere skal skabe glæde

Om man søger en lækker kurv med chokolade, god vin og lækre delikatesser eller man søger et lækkert tæppe eller dansk design som Georg Jensen eller Kaj Bojesen finder man det her hos Dan-Reklame. Vi ved at mange gør sig umage med at finde den helt rigtige gave – tanken er jo netop at en firmagave skal skabe glæde. Vi har over 38 års erfaring og står klar hvis vi skal hjælpe Jer med at finde den helt rigtige gave.

Hvad passer Jer bedst

Hos Dan-Reklame kan i vælge en løsning hvor medarbejderne selv går ind online og vælger deres gave via et login til vores webshop. Vi har standard shops med mange gaver der kan vælges imellem. Det er også muligt at få Jeres egen webshop tilknyttet, hvor I selv vælger de julegaver til medarbejdere der skal vises, det kræver dog at I bestiller mindst 50 julegaver til ansatte.

Skal vi besøge Jer?

Vi har salgskonsulenter som kører i hele landet, så vi kommer gerne forbi, hvis I ønsker en snak om mulighederne for at bestille Jeres firmagave hos Dan-Reklame. Vores konsulenter har stor erfaring og kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning som matcher Jeres budget og vi har erfaring med at levere til stort set alle brancher og erhverv.

Firma julegaver til ansatte – hvad er reglerne?

De generelle regler for firmagaver kan ændres år for år – så det er altid en god ide at besøge skats hjemmeside www.skat.dk Som udgangspunkt kan man jo give julegaver til medarbejdere for det beløb man har lyst til.

Men hvis man ønsker at holde sig under bagatelgrænsen hvor medarbejderen ikke bliver beskattet af gaven er beløbet i 2022, 960 kr. ex. moms så fremt der i årets løb ikke er givet andre gaver. Firmagaver til medarbejdere er 100% fradragsberettiget og er altså at sidestille med andre driftsomkostninger som f.eks. løn. Såfremt gavens værdi overstiger 1.200 kr. hviler indberetningspligten på virksomheden.

Find inspiration til firmagaver

Inspiration julegaver erhverv? Hvis du søger inspiration til medarbejder julegaver har vi hvert år et lækkert julekatalog hvori du kan søge inspiration til den helt rigtige firmagave. Du er også meget velkommen til at surfe rundt på vores hjemmeside hvor du også finder et stort udvalg af gaveartikler.

Vi håber at høre fra dig

Giv medarbejderne den bedste gave

Gode medarbejdere fortjener gode firmagaver, og hos Dan-Reklame finder du masser af lækre firma julegaver til personale. Uanset hvilken type firmagaver du har i tankerne, kan du finde det her hos os. Vi anbefaler altid vores kunder at tjekke reglerne for gaver erhverv hos SKAT, da de af og til ændres.

Skatteregler

Du kan se skatteregler for medarbejder julegaver på dette link: https://skat.dk/data.aspx?oid=2234840

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven