DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Logoslik

Planlægger du at deltage i en messe? Eller vil du gerne skabe noget mere opmærksomhed omkring din virksomhed og dit brand?

Logoslik er alletiders måde at udbrede kendskabet til din virksomhed på. Hvem tager ikke gerne imod gratis slik? Og hvem har ikke øjnene fæstnet på slikpapiret, mens det bliver taget af? Hos Dan-Reklame kan du bestille logo slik i alverdens afskygninger.

Hvad enten du gerne vil kunne dele bolsjer eller pastiller ud med dit firmalogo på, kan du bestille det her hos os.
Viser 29 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Bestil slik med logo på allerede i dag

Bolsjer med eget logo eller en æske tutti-frutti-vingummier med dit firmalogo på er blot få eksempler på det firma slik, du kan få produceret her hos os. Vi har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til logo slik med navn på. Og det bedste af det hele er, at du kan købe det til gode priser her hos os.

Køb billig slik med logo til din virksomhed allerede i dag. Så går der kun få dage, før du kan dele det ud på en messe, eller du kan forkæle dine medarbejdere med noget sødt til ganen på de ekstra lange arbejdsdage.

Reklameslik til enhver smag

Hos DAN-Reklame har vi gjort os umage med at lave et sortiment af logoslik, der favner bredt.

I vores nøje sammensatte udvalg finder du både vingummier, lakridser, chokolade, pastiller og sukkerfrit tyggegummi i mange forskellige opsigtsvækkende farver.

Uanset, hvilket budskab du ønsker at fremme med dit logoslik, kan du finde slik hos os, der afspejler dit firmas grundværdier.

Gå på opdagelse her på siden og find dine favoritter.

Slik med navn på - få det på din måde

Hvor ønsker du, at dit firmalogo blev placeret? På emballagen eller på selve slikket?

Hos DAN-Reklame kan vi klare begge løsninger. På langt de fleste af de produkter vi forhandler, kan du få trykt logoet på emballagen. Farven er også til dig.

Hvis du gerne vil have logoet trykt på selve slikket, kan du vælge vores bolsjer fra ROX, der bliver indpakket i gennemsigtigt folie. 

Tag logoslik med på messe og skab glæde

Hvis du skal på messe for at tale med nye potentielle kunder og samarbejdspartnere, er det et oplagt at valg at medbringe slik, som du kan drysse ud på bordene, så folk kan tage et stykke i lommen, når de går forbi.

Særligt de kunder du har samtaler med, vil huske dig og din virksomhed, hvis de får slik med hjem.

Slik med navn på, der booster din virksomhed

Vores logoslik er et af vores mest populære produkter, da det er en nem og billig måde at markedsføre sin virksomhed på.

De fleste mennesker føler tilfredshed, når de får tilbudt noget gratis. Hvis du deler slik ud på en messe eller til et kundemøde, vil det skabe stor begejstring for enhver, der modtager det.

På den måde kan du med minimal indsats give dine kunder en positiv oplevelse, der vil øge chancerne for, at din virksomhed ikke går i glemmebogen.

Logoslik – reklameartiklen, der aldrig går af mode

Det er ikke uden grund, at så mange virksomheder gør brug af slik til at promovere deres virksomhed. Slik er et produkt, der har været populært så længe, vi kan huske tilbage – og det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt.

Hvis du er i tvivl om, hvilke reklameprodukter der vil gavne din virksomhed, er det derfor et sikkert valg at gå med slik med navn på.

Hav din målgruppe i tankerne, når du vælger dit reklameslik

Når du vælger logoslik til at skabe omtale for din virksomhed, er det afgørende, at du gør dig overvejelser om, hvilket signal du sender.

Hvis dit firma henvender sig til børn, kan du med fordel vælge farverige click clack-dåser eller små slikposer med logo på. På den måde sender du et signal om, at det er børnene, der er i fokus, også selv om det er voksne, du er i dialog med.

Hvis du gerne vil vise, at din virksomhed værner om miljøet eller går op i økologi, er det et oplagt valg at gå med vores økologiske chokolader.

På samme måde vil det sætte din virksomhed i godt lys, hvis du deler sukkerfrie tyggegummier eller pastiller ud, for at vise at din virksomhed forsøger at ramme en kost- og sundhedsbevidst målgruppe.

Uanset, hvilken målgruppe du gerne vil ramme, er der altid et produkt hos os, som vil passe til dit firmas værdigrundlag.

Chokolade er lig med ekstra forkælelse

Uanset, hvilket logoslik du gerne vil have trykt dit firmanavn på, vil det skabe øget værdi for din virksomhed.

Vil du gerne give dine kunder en ekstra god oplevelse, kan du med fordel vælge vores chokoladeprodukter.

Chokolade er forbundet med luksus og selvforkælelse for mange mennesker.

Med vores mini Ritter Sport eller økologiske Comwell-chokolader kan I sende et signal om, at I værner om jeres kunder.

Brug logoslikket som gave til dine loyale kunder

Logoslik egner sig ikke kun til messer. Det er også oplagt at bruge på kontoret, når du har kundemøder eller jobsamtaler. Jo mere opmærksomhed, du kan give dit firma, desto bedre.

Hvis du har kunder, du har samarbejdet tæt med I mange år, kan du bruge logoslik som gave og på den måde signalere, at du værdsætter samarbejdet.

Vælg for eksempel vores små marcipanbrød fra Odense Marcipan og send dem afsted til dine samarbejdspartnere. Er du heldig, kan det være, de stiller chokoladerne frem på deres kontor, så endnu flere mennesker vil få øjnene op for din virksomhed.

Slik med eget logo til billige penge

Hos DAN-Reklame mener vi, at alle typer af virksomheder skal have råd til slik med navn på, så de kan booste deres brand.

Derfor har vi banket priserne i bund på de produkter, du finder her på siden. Uanset om du gerne vil have økologiske chokolader med dit firmas logo på eller have trykt din virksomheds navn på farverige bolsjer, kan du købe det her hos os til en net sum penge.

Køb slik med logo på hos os

Hos DAN-Reklame går vi op i vores kunder. Af den grund sidder vi altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har forespørgsler eller brug for vejledning.

Hvad end det er spørgsmål om produkter, priser eller noget tredje, der ligger dig på sinde, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar på tasterne og på telefonen på alle hverdage i dagtimerne. Hvis du giver os et kald på 58 52 94 94 eller skriver til os på mail dan-reklame@dan-reklame.dk, vil vi gøre vores bedste for at guide dig. 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven