DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Trykkeri

Tryk på lightere
 Tryk på lighter.

Hos Dan-Reklame I vores trykkeri arbejder vi med serigrafi – også kaldet silketryk. Denne trykmetode kan anvendes på stort set alle materialer. For eksempel tryk på kuglepenne, tryk på lightere, bluser, jakker og kanvasposer.


Håndtryk på tøj og tasker. 
tryk-moelle
Maskintryk på tøj og poser.

Trykkeriet arbejder både med håndtrykte og maskintrykte opgaver, helt op til seks farver. Trykningen foregår på de mest moderne og avancerede maskiner, der giver meget cost-effektive og præcise resultater. Trykmaskinerne er samtidig konstant opdaterede, så vi som leverandør altid er på forkant med den nyeste teknologi – og dermed de nyeste muligheder for vores kunder.


Logo og tryk

Vi har et stort udvalg af lightere og kuglepenne som du kan finde her på vores hjemmeside. Har du specielle ønsker vedr. en lighter eller kuglepen du ikke kan finde på hjemmesiden kan vi sikkert hjælpe alligevel. Så ring og fortæl om dine ønsker og vi skal se hvad vi kan gøre. Da vi har eget trykkeri kan vi tilbyde at trykke logo på kuglepenne, lightere mv.. Kontakt os uforpligtende og hør mere


Vi har den nyeste teknologi og kan tilbyde mange spændende løsninger når det kommer til tryk på forskellige produkter. Kontakt os og fortæl om dine tanker og ønsker – vi rådgiver også meget gerne om alt fra muligheder, farver, placering mv.. Vi kan trykke på stort set alle materialer kontakt os og hør mere.


Årelang erfaring med tryk

Hos Dan-Reklame har vi arbejdet med tryk i mere end 37 år. Vi laver bl.a. logo på kuglepenne, tryk på lightere og tryk på kuglepenne, men begrænser os ikke til disse ydelser. Har du derfor brug for hjælp til en anden type opgave, hører vi meget gerne fra dig.


Vores tryk er af høj kvalitet

Om det er tryk på kuglepenne, tryk på lightere eller noget tredje, du skal have lavet tryk på, er det vigtigt, at det er af høj kvalitet. Ved at få lavet tryk af lav kvalitet, hvor dit tryk står uskarpt, smitter af eller noget andet risikerer du at skade dit brand. Når du får lavet tryk hos os, er du sikret den højeste kvalitet. Danreklame ved, hvor vigtigt det er, at dit tryk er af høj kvalitet. Vi bruger den seneste teknologi, og vi har mange års erfaring inden for vores felt. Får du eksempelvis lavet logo på kuglepenne, kan du derfor være sikker på, at dit logo fremstår klart og tydeligt og har en høj holdbarhed.


Leverer til hele landet.

Skal du have lavet tryk på kuglepenne - f.eks. i form af firmanavn eller logo på kuglepen - er du kommet til det rette sted. Vores produktion ligger i Slagelse, men vi sørger for logo på kuglepenne, fyldepenne og andet til hele Danmark. Vil du have dit firmalogo på en lighter, vil du kunne give reklamekuglepenne (kuglepenne med logo) ud til kunderne eller har du brug for en anden form for reklametryk? Så kontakt os i dag og hør mere om de mange muligheder for bl.a. at få lavet tryk på kuglepen til gode priser.Tryk på kuglepenne
Fler-farvet tryk på kuglepenne. 
logo på kuglepenne
 Tryk af logo på kuglepenne.
tampon-tryk
 Håndtryk på specielle produkter.
Tryg på lightere
Tryk på lightere.

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven