DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Powerbanks

Reklameartikler er en nem og genial måde at brande din virksomhed på. Her på siden finder du et stort udvalg af powerbanks, som du kan få trykt dit eget logo på.

Tag et kig på vores mange forskellige designs og vælg, hvilken variant der skaber værdi for din virksomhed.
Viser 17 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Hvorfor vælge en powerbank med tryk?

Uanset om du er på udkig efter reklameprodukter til messen, kontoret eller noget helt tredje, er det altid vigtigt at have din målgruppe i fokus og tage højde for, hvad de vil blive glade for.

Der findes ikke mange mennesker, der i dag ikke har en smartphone. Oven i købet er der mange, der i løbet af deres dag er afhængig af at have strøm på den.

Med en powerbank kan du altid holde liv i dit udstyr – og endda uafhængig af en stikkontakt. Det er derfor en oplagt reklameartikel at give ud.

Forkæl dine kunder og samarbejdspartnere med en praktisk gave

Vores powerbanks fås til flere forskellige priser. Du kan derfor med god samvittighed bestille et parti hjem, så du altid har en lille gave at forære dine kunder.

Netop fordi en powerbank ofte kommer til stor gavn på farten, vil din virksomhed blive promoveret i adskillige situationer, når den bliver taget frem på kaffebaren, i toget eller på messen. En powerbank med navn er et sikkert hit.

Powerbank med nøglering - som skabt til messen

Der er mange forskellige reklameartikler, der egner sig til messer. Et typisk valg er slik med logo, da det er billigt og skaber glæde hos de fleste.

Hvis du gerne vil skille dig ud, når du er ude for at skabe omtale om din virksomhed, er det en god idé at vælge noget, de besøgende kan have gavn af i lang tid. Her kommer vores powerbank med nøglering ind i billedet.

Den smarte nøglering gør det muligt altid at kunne tilgå strøm. Samtidig vil modtageren dagligt blive mindet om, hvornår de modtog den og dermed have din virksomhed i tankerne.

Promover din virksomhed med powerbanks med logo

Der kan være mange overvejelser, når du gerne vil vælge de rigtige reklameartikler for din virksomhed.

Hos DAN-Reklame er vi eksperter i at finde individuelle løsninger til vores kunder. Vi står derfor altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til logotryk eller farvevalg.


Du kan fange os på telefon 58 52 94 94 eller på mail dan-reklame@dan-reklame.dk. 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven