DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Keyhanger

Enhver virksomhedsejer ved, at det kan være en stor udfordring at reklamere for sin virksomhed. Konkurrencen er hård, uanset hvilken branche du er i. Men god markedsføring er noget, som folk husker. Det er her, at salgsfremmende keyhangers med tryk kommer ind i billedet.
Viser 2 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.


Øg eksponeringen af din virksomhed med en keyhanger med logo

En keyhanger med navn er både praktisk og smart, og så bliver den højst sandsynligt brugt hver dag. Har du brug for personlige keyhangers, der reklamerer for din virksomhed? Tag et kig her på siden og find den bedste løsning.
Du har nok allerede set andre eller selv prøvet at fumle gennem indholdet af en taske på udkig efter dine nøgler. Hjælp kunder eller medarbejdere med at holde deres nøgler organiseret, mens de promoverer din virksomhed med en nøglesnor med logo.
I og med at nøgler typisk bliver brugt flere gange om dagen, er nøglesnore med logo den perfekte måde at øge din virksomheds synlighed på. Når folk finder deres nøgler med din virksomheds logo på keyhangeren i bunden af deres taske, vil de uden tvivl komme til at tænke på din virksomhed og dit brand. Derudover vil andre helt sikkert ende med at se logoet på nøglesnoren.


Reklamér for dit brand på en nem og overkommelig måde med nøglesnore med tryk

Det behøver ikke at sprænge dit budget at reklamere for din virksomhed. Det kan du nemlig gøre på mange måder. Nøglesnore med tryk er en nem og overkommelig måde, der kan ende med at øge dit salg.
Vælger du at købe salgsfremmende keyhangers med eget logo, får du en bred vifte af fordele. Først og fremmest kan du give en praktisk og nyttig gave til dine kunder, hvilket de vil sætte stor pris på. Ydermere kan du glæde dine medarbejdere med en fin gave, som de kan bruge i hverdagen.
I sidste ende kan du altså glæde dine kunder og medarbejdere med en keyhanger med logo, mens du samtidigt reklamerer for din virksomhed.


Skræddersy en keyhanger med eget logo online hos DAN-reklame.dk

En keyhanger er en populær reklameartikel, og det er der god grund til. Den kan hjælpe med at øge synligheden af din virksomhed i gadebilledet og være med til at skabe loyalitet hos dine kunder. Desuden er det en rigtig god gave til medarbejdere.
Har du et spørgsmål til vores keyhangers med logo, er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon eller mail.


 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven