DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Stressbolde

Stressbolde er kreative og populære salgsfremmende produkter til en effektiv reklamestrategi. Du kan uddele stressbolde med logo til kunder og samarbejdspartnere til firmaarrangementer, udstillinger, konferencer eller på andre tidspunkter.

Desuden kan stressbolde bruges på kontoret af dine medarbejdere. Vi har alle brug for lidt afslapning en gang imellem. Så sæt dit logo på disse bløde stressbolde og giv dem til alle, der har noget med din virksomhed at gøre.Viser 18 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Klem stressen væk med stressbolde med tryk

Der er ingen grund til at holde stressen inde. Med hjælp fra en stressbold kan du klemme stressen væk, hvilket vi alle sammen har brug for fra tid til anden. Udover dette kan du bruge stress bolde med tryk til at promovere din virksomhed.

Vores gode priser på stressbolde med logo gør det nemt for dig at sprede din virksomheds budskab vidt og bredt. Vi har gjort det overkommeligt for enhver virksomhed at bestille store mængder uanset budget.

En stressbold er en yderst god gave til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Desuden kan de bruges i gaveposer til messer eller begivenheder, og de kan ligeledes være nyttige fysioterapiværktøjer til din praksis.

Takket være vores gode udvalg af stressbolde i forskellige design, former og farver garanterer vi, at du kan finde den perfekte variant for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet vælge en helt almindelig rund stressbold i flere farver, en fodbold eller en hjerne.

Øg salget i din virksomhed med stressbolde med logo

Ligesom alle andre fører mange af dine kunder, leverandører, medarbejdere og samarbejdspartnere travle og stressende liv. Med vores stressbolde med logo kan du give alle disse personer en salgsfremmende gave, som de helt sikkert vil værdsætte.

Noget af den goodwill, som du opnår ved at give disse praktiske stressbolde i gave, kan endda føre til øget salg for din virksomhed. Ikke nok med at dit brands synlighed øges på grund af logoet, så viser det også, at din virksomhed fokuserer på god kundeservice.

Så når en person skal bruge lige præcis dine produkter eller ydelser, er der en stor chance for, at vedkommende kommer til at tænke på netop din virksomhed.

En antistressbold tilbyder mere end blot afslapning

Hvis du vil have folk til at forbinde dit brand med afslapning og stresslindring, så er det værd at overveje at investere i stressbolde. Men en anti stress bold er ikke kun god til afslapning. Den hjælper også med at opbygge dine muskler og styrker dine hænder, håndled og fingre.

Derudover er stressbolde med logo med til at forbedre cirkulationen og vil få dine tanker væk fra livets problemer i et par minutter. Dette gør disse bolde perfekte for stort set alle mennesker.

Bestil dine stressbolde med logo hos DAN-reklame.dk

Disse prisvenlige og praktiske stressbolde med logo passer fint ind i stort set enhver marketingplan eller salgsfremmende aktivitet. Vil du gerne bestille stressbolde, men har du et spørgsmål inden du afgiver en ordre, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.


Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven