DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Om os

DAN-Reklame har over 43 års erfaring med reklameartikler, gaveartikler og profil-/sportsbeklædning til danske virksomheder. 

Fra en placering i Slagelse dækker vi, med vores net af konsulenter, hele landet med salg, tryk og levering af de mest optimale løsninger, når det gælder en professionel og moderne virksomhedsprofil. Konsulenterne, der alle har et bredt erfaringsgrundlag, står til rådighed med gode råd og vejledning omkring opbygningen af en synlig profil. 

Vi har vores eget trykkeri, egen brodering- og graverings afdeling, hvilket sikrer jer en høj kvalitet samt en kort leveringstid. 

Kort leveringstid og høj kvalitet er to af de vigtigste kvalitetsparametre i vores arbejde. Begge dele forudsætter et stort varesortiment – og erfaringen med at trykke og brodere på næsten alle emner fra tryk på firmatøj til tryk på kuglepenne

facade fabriksvej
Facade Fabriksvej 9
Biler på fabriksvej
VIP Levering

DAN-Reklame ApS er medlem af BFR (Brancheforeningen for reklameartikler).

BFR etablerede i 1990 Ankenævnet for at sikre kunderne yderligere sikkerhed på pris, kvalitet og andre spørgsmål omkring en handel. Ankenævnet er et uvildigt organ, der består af 5 medlemmer. Disse udpeges af BFR's årlige generalforsamling.


VIP Levering

Vi kan levere varerne til jer direkte efter aftale. Vi har egne varebiler og kan derfor hurtigt levere på de ønskede steder, 

på lageret, kontoret eller i butik. Vi bærer varen ind, der hvor I vil have dem til aftalte tider der passer jer.


DI_logo

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven