DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Canvasposer

Få en smart canvaspose med tryk

Søger du efter en canvaspose med eget tryk? Eller mangler du en bæredygtig og miljøvenlig indkøbspose?

Lad DAN-Reklame være din samarbejdspartner, når du søger en canvaspose med tryk eller et alsidigt net til indkøbsturen. Vi forhandler et bredt udvalg af stofposer, hvor du har mulighed for at få dit eget logo eller et motiv trykt på ydersiden. 

Priserne her på siden er inklusiv logotryk et sted på stofposen. Vi tager imod alle bestillinger, store som små.

Gå på opdagelse i det store udvalg af canvasposer her på siden, og lad os høre, hvordan du ønsker din canvaspose – med eller uden tryk, med lange eller korte håndtag, med eller uden sidefals. Viser 18 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Stofposer med tryk – farvel til engangsmaterialer 

Når du investerer i stofposer med logo, er du samtidig med til at støtte op om brugen af genbrugelige materialer. Et stofnet kan bruges igen og igen og slider ikke lige så hårdt på miljøet som eksempelvis plastikposer. 

Med kanvasposer med tryk kan du derfor både gøre reklame for dit logo, motiv eller noget helt tredje og samtidig vise, at du skænker miljøet en tanke. 

Genbrug er skridtet videre mod en bæredygtig fremtid

Blandt vores udvalg her på siden kan du også finde net produceret i genbrugsbomuld. På den måde er du med til at sørge for, at dyrebare materialer ikke går til spilde. 

Du kan også vælge at bestille dine stofposer med eget tryk i en økologisk Fair Trade-udgave. 

Design din helt egen canvaspose med tryk 

I vores udvalg af canvasposer her på siden kan du vælge mellem en bred farvepalette. På den måde kan du designe din stofpose præcis, som du ønsker den, så den passer ind i din stil eller det formål, den skal opfylde. 

Gør et kup, og skræddersy din nye canvaspose allerede i dag.

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven