0,00 DKK
Totalsum: 
DAN-Reklame m payoff

Gave Kataloger

DAN-Reklame Gavekatalog 2020

Gavekatalog 2020

Gourmetgaven Christmas 2020

New Wave Forår og sommer 2020

Broste Copenhagen gavekatalog 2020

Kreafunk 2020

Georg Jensen gavekatalog 2020

Eva Solo nyheder efterår 2020


PR Chokolade julebrochure 2020

Fun Nordic julekatalog 2020

Spring Copenhagen katalog 2020

Spring Copenhagen katalog 2020

Årets Gave 2020

Kundegaver 2020

Lakrids By Bülow 2020


Firmagaver til kunder og medarbejdere 

Uanset om du er på udkig efter en god firmagave til dine medarbejdere eller til dine gode kunder, så er det vores klare ambition at du kan finde det du søger her. Vores kataloger er gode til at skabe inspiration og overblik, men vi sidder også klar til at levere kvalificeret rådgivning, så gaverne kommer til at matche din virksomhed, dine kunder og eller dine medarbejdere. 


Med og uden logo 

Ønsker du din virksomheds logo trykt, graveret eller broderet på dine gaver har vi også mulighed for at hjælpe dig. Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om mulighederne for firmagaver med logo. 


Alle prisklasser

Uanset om hvilken prisklasse du søger efter kan vi være behjælpelig med at kortlægge mulighederne. Ofte har man et budget der skal gå op, hvorfor det kan være rart at få præsenteret mulighederne inden for netop den budgetramme man har for virksomhedens firmagaver. Dertil kan der være nogle skatteregler der skal tages højde for i forhold til om ønsker at gaverne skal ligge under den grænse der er for hvornår der skal betales skat. 

Alt fra Gavekurve til Vaser

Leder du efter en spændende gavekurv eller en flot vase. Uanset hvilke tanker eller ønsker I måtte have er det vores ambition at skal kunne finde det her hos Dan-Reklame. Kontakt os uforpligtende, hvis I ønsker vores hjælp til at anskueliggøre mulighederne som matcher Jeres ønsker eller søg inspiration i vores kataloger. 

Stort udvalg i danske firmagaver.

En del danske virksomheder har et ønske om danske firmagaver, det gælder især for virksomheder med mange udenlandske kunder og forretningsforbindelser. Vi har et derfor et stort udvalg af dansk producerede gaver lige fra Lyngby vaser til Kay Bojesen Elefanter. Klik her for åbningstider og kontaktpersoner.

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven