DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Gave Kataloger

Et univers af fantastiske firmagave ideer
Ønsker du at forkæle dine medarbejdere eller kunder med en exceptionelt god julegave? Fortvivl ikke, hvis du står og mangler inspiration midt i al juleræset. Vi har listet et bredt spekter af spændende gavekataloger nedenfor.

Alt godt fra bolig, teknik og mode til delikatesser og gavekurve

Uanset om du brænder inde med en specifik gaveidé eller søger et spændende indspark, har vi hos Dan-reklame en klar ambition om at efterkomme dit ønske. Derfor finder du et hav af forskellige firmagave idéer hos os, så du kan sende dine medarbejder afsted på juleferie med et smil på læben.

Fast budget på julegaverne? Vi giver dig overblikket

Hos Dan-reklame er vi topmotiverede efter at give dig de bedste ideer til firmajulegaver.

Vi tager højde for, at du sandsynligvis har et fastsat budget, og derfor giver vi dig et overskueligt og struktureret overblik over de forskellige produkters prisklasser.

På den måde kan du nemt scrolle igennem den produktkategori, som matcher dit budget.


DAN-Reklame Firmagavekatalog 2023

Firmagavekatalog 2023

Georg Jensen gavekatalog 2023

Be Your Brand Magasin jul 2022

Firmagave Magasinet 2022

Spring Copenhagen forår 2022

Kreafunk sæson 2022

Stelton gavekatalog 2022

Spring Copenhagen gavekatalog 2022

Wally and Whiz jul 2022

Bon Coca Jul 2022

Firmagaver til kunder og medarbejdere 

Uanset om du er på udkig efter en god firmagave til dine medarbejdere eller til dine gode kunder, så er det vores klare ambition at du kan finde det du søger her. Vores kataloger er gode til at skabe inspiration og overblik, men vi sidder også klar til at levere kvalificeret rådgivning, så gaverne kommer til at matche din virksomhed, dine kunder og eller dine medarbejdere. Få ideer til firmajulegaver og andre typer af gaver her.


Med og uden logo 

Ønsker du din virksomheds logo trykt, graveret eller broderet på dine gaver har vi også mulighed for at hjælpe dig. Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om mulighederne for firmagaver med logo. 


Alle prisklasser

Uanset om hvilken prisklasse du søger efter kan vi være behjælpelig med at kortlægge mulighederne. Ofte har man et budget der skal gå op, hvorfor det kan være rart at få præsenteret mulighederne inden for netop den budgetramme man har for virksomhedens firmagaver. Dertil kan der være nogle skatteregler der skal tages højde for i forhold til om ønsker at gaverne skal ligge under den grænse der er for hvornår der skal betales skat. 


Alt fra Gavekurve til Vaser

Leder du efter en spændende gavekurv eller en flot vase. Uanset hvilke tanker eller ønsker I måtte have er det vores ambition at skal kunne finde det her hos Dan-Reklame. Kontakt os uforpligtende, hvis I ønsker vores hjælp til at anskueliggøre mulighederne som matcher Jeres ønsker eller søg inspiration i vores kataloger. 


Stort udvalg i danske firmagaver.

En del danske virksomheder har et ønske om danske firmagaver, det gælder især for virksomheder med mange udenlandske kunder og forretningsforbindelser. Vi har et derfor et stort udvalg af dansk producerede gaver lige fra Lyngby vaser til Kay Bojesen Elefanter. 


Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven