Sous-vide tilberedning er virkelig let med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide staven i hvid. Sous-vide tilberedning eller vakuum tilberedning er traditionelt tilberedning af kød eller fisk, men også grøntsager eller frugt kan tilberedes på denne måde. Alt er sikkert pakket i en vakuumpose. Den ideelle tilberedningstemperatur for den respektive madvare opretholdes over hele tilberedningsperioden, hvilket muliggør særlig skånsom og jævn tilberedning. Den kompakte og praktiske ZWILLING ENFINIGY Sous-vide stav tager ikke kun kontrol over vandtemperaturen og tilberedningstiden, men er også let at bruge: Den ønskede temperatur og tilberedningstid indstilles ganske enkelt på LED-touch-displayet. Takket være de små temperaturtrin på 0,5°C og en nøjagtighed på +/- 0,1°C- 0,2°C mellem 40- 70°C kan du indstille den hvide Sous-vide staven ekstremt præcist. Mens du koncentrerer dig om andre opgaver i køkkenet, holder timerfunktionen øje med tilberedningstiden. Efter denne tid er gået, giver staven et akustisk signal og stopper automatisk.
Intuitivt LED touch display med integreret display til temperatur og tid
Præcis temperaturindstilling fra 0°C til 90°C i trin på 0,5°C
Høj temperaturstabilitet på +/- 0,1°C- 0,2°C i området 40°C-70°C
Maksimal sikkerhed takket være vandtæt hus og IPX7 -certificering
Varmer i rustfrit stål med varmebestandig plastkomponent på undersiden for at undgå at ridse gryden
Ledningslængde 1,25 m
Også inkluderet i leveringen: Opbevaringstaske i tekstil til ridsefri opbevaring, tilberedningstabeller og opskriftsideer