DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Tryk på firmatøj

Søger du en god leverandør af til tryk på tøj? Vi har et attraktivt udvalg af profilbeklædning og vi har vores eget trykkeri. Vi kan derfor tilbyde alt i tryk på firmatøj.

Print på tøj

Vi kan tilbyde tryk på tøj i helt op til 6 forskellige farver. Vi er altid på forkant med den nyeste teknologi – som giver vores kunder en masse spændende muligheder når det drejer sig om tryk på tøj.

T-shirt, jakker og Poloer

Ønsker du en total leverandør af profiltøj med logo – vi har både et stort udvalg af profiltøj lige fra t shirts, jakker, arbejdsbukser og overalls, poloer, skjorter mv. og vi har vores eget trykkeri. Så uanset hvilke ønsker du har til tøj og krav til tryk af logo eller lign. kan vi sikkert hjælpe dig. Kontakt os helt uforpligtende.

Vi leverer til hele landet

Uanset hvor i landet du har til huse eller hvilken branche du arbejder I tilbyder vi kvalificeret rådgivning og sparring. Vi har leveret print på tøj til danske virksomheder i over 37 år. Med stort et sortiment af tøj, vores lange erfaring, vores knowhow og den nyeste teknologi er det vores ambition at være den førende leverandør af tryk på firmatøj til danske virksomheder.

Tryk farver, placering og priser

Har du behøv for hjælp og rådgivning vedr. tekstiltryk på firmatøj eller få svar på spørgsmål om placering af tryk, farver eller priser så kontakt os endeligt på 58529494.

Lang erfaring med tryk

Når det kommer til tryk på tøj er Dan-Reklame det helt rigtige sted at kigge. Vi leverer nemlig print på tøj og har lang erfaring fra branchen. Vi har specialiseret os i levering af en lang række forskellige reklameartikler – herunder print på tøj. Skal du derfor bruge tryk på tøj, så kontakt os endelig.

Få det flotteste firmatøj

En af vores spidskompetencer er tryk på firmatøj, så skal du bruge nye jakker, t-shirts eller andet til medarbejderne, så er du kommet til det rette sted. Vi laver flotte tryk på firmatøj (det kan f.eks. være jeres logo) af højeste kvalitet i op til seks forskellige farver og leverer til hele landet.

Print på firmatøj

Vi er specialister i tryk på firmatøj og har egne print- og broderi- og trykmaskiner. Vi hjælper gerne med professionel snak om, hvor på tøjet man kan placere logoer, skrift mv. Vi har erfaringen og kompetencen til at hjælpe firmaer med udgangspunktet i snittet og farverne på blusen, skjorten, jakken, bukserne, kasketten, mv., at finde den hel rigtige balance så print og logoer placeres synligt og stilfuldt.

Leverer til hele landet

Hos DAN-reklame har vi arbejdet med print på tøj i mere end 37 år og producerer hver dag trøjer med tekst og trøjer med logo samt tryk på arbejdstøj, t-shirts, fodboldtøj, cykeltøj, sportstøj og diverse typer profilbeklædning.

Kontakt os i dag

Vores kontor ligger i Slagelse, men vi leverer til hele landet. Kontakt os og hør mere om tryk på tøj til gode priser - print på arbejdstøj, profiltøj eller andre former for print på tøj. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Over 37 år med tryk på tøj

Kvaliteten af firmatøj samt kvaliteten af tryk og print er afgørende for at tøjet bliver brugt. Ved at vælge smagfulde og tidløse styles i god kvalitet, samt vælge print i høj kvalitet tilsikrer du at både tøj og tryk kan holde til slitage og vask. Vores lange erfaring giver os en enestående indsigt i hvordan du vælger tøj og stil som dine medarbejdere, kunder mv. gerne vil bruge. Kvaliteten er vigtig, vælger man tøj i dårlig kvalitet risikere man i sidste ende at tøjet ganske enkelt ikke bliver brug at pengene er dermed spildt. Men det handler også om branding af din virksomhed. Tøj i dårlig kvalitet, forvaskede og utydelige logoer og print, giver en dårlig opfattelse af din virksomhed og det den står for. Derfor leverer vi altid tryk på tøj hvor både tryk og tøj er i høj kvalitet.

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven