DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Sommergaver

Firmajulegaver, der er et hit hver gang

Er du på jagt efter den perfekte firmajulegave, som du kan give til dine medarbejdere? En firmajulegave kan være mange ting, men to af vores bestsellere er chokolade og vin. Det går du aldrig galt i byen med. Hvem kan ikke bruge en god flaske vin eller en lækker pose chokolade?

Hos DAN-Reklame fører vi et bredt udvalg af firmagaver. Vi har både firmajulegaver i den høje ende af prisskalaen og i den lavere ende. Vi har med andre ord noget for enhver smag og noget til enhver medarbejder. Tag et kig på vores store udvalg og vælg den firmagave, som du mener, vil falde i bedst jord hos dine medarbejdere.

Hvad er den perfekte firmajulegave?

Det kan være svært at finde den helt rigtige firmagave til dine medarbejdere. Især hvis du gerne vil ramme dem alle med den samme gave.

Når du handler hos os, står det dig frit for, om du vil vælge forskellige firmajulegaver til dine medarbejdere, eller om du vil købe den samme firmajulegave til samtlige af dine medarbejdere. Det kan være nødvendigt at differentiere gaverne for at gøre alle glade, og er det tilfældet, finder vi naturligvis nemt en løsning på det sammen.Viser 13 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.


 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven