DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Vognmønter

Spar dine kunder tid fra at søge gennem deres tasker for at finde en mønt til indkøbsvognen med en vognmønt. Vognpoletter med logo er gode salgsfremmende gaver til nye og eksisterende kunder samt samarbejdspartnere.

Ikke nok med at de er praktiske, så bliver de brugt regelmæssigt og højst sandsynligt hver evig eneste uge. Så hvis du gerne vil promovere din virksomhed på en nem og billig måde, er det værd at overveje at investere i en vognmønt med logo.
Viser 1 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.


Øg din virksomheds synlighed med vognmønter med logo

Vognmønter med logo er en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at øge deres synlighed blandt deres målgruppe. De bedste salgsfremmende gaver er uden tvivl dem, der kan bruges igen og igen. Desuden er det kun en fordel, hvis produktet tilføjer en reel værdi til dine kunders liv. Og begge disse ting opnår du med en vognpolet.

Langt de fleste mennesker besøger supermarkeder på regelmæssig basis. Mens nogle bare vælger en indkøbskurv, er der også mange, som gør brug af indkøbsvogne. Her er det perfekt, hvis de har din vognmønt med logo lige ved hånden.

Så hvis dine kunder eller samarbejdspartnere har en vognpolet, behøver de aldrig at bekymre sig om at have en ekstra mønt med på farten. Fordelen for din virksomhed er, at kunden bliver mindet om dit brand igen og igen, mens det samtidigt øger din virksomheds synlighed.

Ydermere kan vognmønten blive lånt ud til familie og venner, der herved også bliver opmærksomme på din virksomhed.

Vognpoletter med logo er en overkommelig og smart løsning for enhver virksomhed

Vognpoletter med logo er yderst overkommelige og kan give et enestående afkast af investeringen. Uanset om du har et stramt budget, eller om det ikke er et problem, er det muligt at promovere din virksomhed med hjælp fra denne løsning.

Når du investerer i salgsfremmende produkter, såsom vognmønter med logo, opnår du et hav af fordele. At forsyne dine kunder med en gratis gave er altid en god måde at få kunderne på din side. Det giver et indtryk af venlighed og god kundeservice. I sidste ende hjælper det med at styrke dit forhold til kunderne.

Lige meget om du er interesseret i at tiltrække nye kunder eller beholde dine eksisterende kunder, kan små tiltag som en vognmønt med logo være guld værd for dig og din virksomhed.

Personliggør vognpoletter med logo hos DAN-reklame

Hos DAN-reklame kan du personliggøre vognmønter ved at tilføje dit brandnavn eller logo. Vi sørger for, at dine vognmønter bliver præcis, som du ønsker det. Vores vognmønter kan nemt tilføjes til en nøglering, så dine kunder vil bemærke din virksomhed på daglig basis.

Hvis kunderne har en mønt til indkøbsvogn med logo fra din virksomhed og ikke fra dine konkurrenters, er der en større sandsynlighed for, at de kommer til dig, når de har brug for dine produkter eller ydelser.

Har du brug for hjælp, eller har du et spørgsmål om vognmønter med logo, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi er klar til at rådgive dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvad der er det rigtige valg for dig.


 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven