DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Nøgleringe

Få en nøglering med logo

Se det store udvalg af nøgleringe her på siden. Her kan du bestille en nøglering med tryk til alle dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. På den måde kan I finde rundt i alle jeres nøgler og hurtigt få overblik over, hvor de forskellige nøgler hører til.

Blandt vores sortiment kan du også finde nøgleringe udformet i forskellige figurer. Er du eksempelvis del af en virksomhed, hvor I er særligt stolte af jeres produkter, services eller værdier? Eller søger du blot en fin nøglering, som kan pynte lidt ekstra i det grå, kedelige nøglebundt?Viser 52 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Lad nøgleringen give et hint om nøglens brug 

En nøglering kan også fungere som en lille teaser for, hvad nøglen bruges til. Lad nøgleringe matche det, som nøglen åbner for. 

Dels er det praktisk, så du kan bevare overblikket over dit nøglebundt, og derudover kan det også være et sjovt og farvestrålende input blandt de grå nøgler.

Skab et fællesskab med en nøglering med tryk

Arbejder du eksempelvis på en arbejdsplads, hvor en række helt særlige symboler kendetegner arbejdet? Eller har du adgang til et sted, som har sit helt eget logo?

Bestil en nøglering, som definerer dit arbejde eller det sted, som dine nøgler kan åbne. Du kan også klikke ens nøgleringe hjem til dig og dine medarbejdere, venner eller din familie, så I sammen kan dele den glæde eller identitet, I har til fælles. 

På den måde kan I have et symbol sammen, som fortæller om det fællesskab, nøglen åbner op for.

Til hjemmet og til arbejdspladsen 

En fiks nøglering går aldrig af mode. Særligt ikke, hvis du vælger en farverig og munter variant. 

Hos DAN-Reklame kan du finde alt i nøgleringe. Bestil din nye firma-nøglering, en nøglering med logo eller et sjovt indslag til dit nøglebundt lige her. 

Giv dine grå nøgler et friskt præg med en nøglering med logo. 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven