DAN-Reklame m payoff
0,00 DKK
Totalsum: 

Håndsprit

Bestil håndsprit med logo

Søger du en mini-håndsprit, som du altid kan have med dig på farten? Eller måske en spray til indgangen i din virksomhed, forretning eller et helt tredje sted?

Håndsprit er vigtigere end aldrig før for at opretholde god håndhygiejne og mindske spredning af smitte i offentligheden såvel som i det private.

Hos DAN-Reklame forhandler vi et bredt sortiment af forskellige håndsprit med firmalogo. Her kan du klikke forskellige varianter hjem, alt afhængig af hvilken mængde du har behov for. Ud over mængden kan du også vælge håndsprit som gelform eller som spray.
Viser 10 varer. Klik på billedet eller teksten for priser og beskrivelse af produktet.

Små håndsprit med logotryk lige til at have med 

Når du er på farten og opholder dig i offentligheden, er du i berøring med en masse overflader. På den måde eksponeres du for en masse bakterier, og du efterlader ligeledes en masse aftryk efter dig. 

Sørg for at holde god håndhygiejne, selv når du ikke har adgang til vand og sæbe. Hav en lille håndspritgel med logo med dig for at sikre altid rene hænder. 

Så minimerer du smittespredning og undgår, at dine hænder forvandler sig til omvandrende bakteriebomber, når du lynhurtigt kan spritte af med en mini-håndsprit. 

Skab trygge rammer for dig og dine omgivelser 

Har du ansvaret for en forretning, en virksomhed eller et andet sted, hvor der er mange mennesker i løbet af en dag?

Stil en logo-håndsprit i sprayform ved indgangen. På den måde skaber du trygge og rene rammer for dine besøgende og holder den indendørs hygiejne i orden. 

Håndsprit er altid godt givet ud, når du ikke vil gå på kompromis med god hygiejne. Bestil håndsprit med eget logo allerede i dag.


Se det store udvalg af håndsprit med tryk lige her på siden. Her finder du alt i logo-håndsprit, hvor alle de nødvendige informationer om anvendelse og indhold står skrevet på produktet. 

Klik den logo-håndsprit hjem, som sikrer dig rene hænder og mindsker spredning af smitte.


Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven