Om os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

DAN-Reklame  har over 35 års erfaring med reklameartikler, gaveartikler og profil-/sportsbeklædning til danske virksomheder.

Fra en placering i Slagelse dækker vi, med vores net af konsulenter, hele landet med salg, tryk og levering af de mest optimale løsninger, når det gælder en professionel og moderne virksomhedsprofil. Konsulenterne, der alle har et bredt erfaringsgrundlag, står til rådighed med gode råd og vejledning omkring opbygningen af en synlig profil.

Vi har vores eget trykkeri, egen brodering- og graverings afdeling, hvilket sikrer jer en høj kvalitet samt en kort leveringstid. 

Kort leveringstid og høj kvalitet er to af de vigtigste kvalitetsparametre i vores arbejde. Begge dele forudsætter et stort varesortiment – og erfaringen med at trykke og brodere på næsten alle emner.

   
   Portindgang Holbækvej 9  

DAN-Reklame  er medlem af BFR (Brancheforeningen for reklameartikler).

BFR etablerede i 1990 Ankenævnet for at sikre kunderne yderligere sikkerhed på pris, kvalitet og andre spørgsmål omkring en handel.
Ankenævnet er et uvildigt organ, der består af 5 medlemmer. Disse udpeges af BFR's årlige generalforsamling. 

Brancheforeningen for gaveartikler
HUSK og tilmeld dig vores nyhedsbrev - Har du spørgsmål så ring til os på 58 52 94 94
DAN-Reklame - Gl. Holbækvej 9 - 4200 Slagelse - Tlf: 5852 9494 - Fax: 5852 9150 - E-mail: dan-reklame@dan-reklame.dk | Cookies