Brodering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


                 

brodering-panorama.jpg

 Broderingsmaskiner med 6 stk, 8 stk og 1 stk betjening.


For alle virksomheder er synlighed og en eller anden form for branding nødvendig, hvis målet er at bevare eller opnå større markedsandele.

Det handler bl.a. om at sende klare signaler til kunder og modtagere, som de kan huske og genkende. Og det handler om at bruge alle de medier og materialer, der giver mulighed for det. Det kan være profilbeklædning til medarbejderne, så de har virksom-hedens logo med sig rundt, hvor de færdes – eller så de er genkendelige for de kunder, der besøger værkstedet, fabrikken, butikken osv. Eller det kan være gaveartikler til kunder og kontakter i form af jakker, bluser, hatte eller anden profilbeklædning. Det hele påbroderet eller påtrykt virksomhedens logo.

DAN-Reklame løser disse opgaver – med moderne maskiner, der er ekstremt præcise og broderer i en meget høj kvalitet.

Det gør broderi til et stærkt alternativ eller supplement til tryk: Broderiet er holdbart, kan leveres i mange farver og kan produceres hurtigt, effektivt, ensartet og til en yderst fornuftig pris.

HUSK og tilmeld dig vores nyhedsbrev - Har du spørgsmål så ring til os på 58 52 94 94
DAN-Reklame - Gl. Holbækvej 9 - 4200 Slagelse - Tlf: 5852 9494 - Fax: 5852 9150 - E-mail: dan-reklame@dan-reklame.dk | Cookies