0,00 DKK
Totalsum: 
DAN-Reklame m payoff

Lakrids by Bülow

I 2007, besluttede 23-årige Johan Bülow sig for at koge lakrids hos sin mor i Svaneke på Bornholm. Det var ikke så ligetil som først regnet med og Johan og hans kæreste Sarah var langt omkring for at finde inspiration og hjælp til lakridskogningen. Hjælpen kom fra en eks-lakridskoger og produktudvikler ved navn Tage Kusk, som sammen med sin mentor Wolf, tog til Bornholm og kogte freelance sammen med Johan og Sarah. 


Det tog over 6 måneder før Johan kunne åbne sin første butik på Glastovet i Svaneke, lige ved siden af sin mors, Pernille Bülow, glaspusterbutik. Butikken åbnede kl. 10:00 den 7. juli 2007 og to en halv time efter var alt udsolgt. Sådan fortsatte det resten af sommeren 2007. 


Efter sommeren besluttede Johan, at lakridsen skulle være hans levevej. Han købte sig en lille lakridsmaskine, lejede lokaler i Taastrup og startede en produktion op i start 2008. Lakrids by Johan Bülow er vokset stødt siden stiftelsen og har nu et af Danmarks mest kopierede produkter; dåsen med det sorte lågDer blev desværre ikke fundet noget, som passede med din søgning.


 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven